Caută în arhivă
Afişează

Polițiștii Biroului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat un control, în Păușești-Măglași, la domiciliul unui bărbat de 71 de ani, fiind găsită muniție, dar și diferite dispozitive deținute ilegal precum și o [...]

Citeşte tot
10 Aprilie 2018Sursa: IPJ VALCEA

INFRACȚIUNI RUTIERE

Polițiștii rutieri au depistat din nou, în trafic, soferi sub influența alcoolului sau fără permis de conducere.

Citeşte tot

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Călimănești și Posturilor de poliție Sălătrucel, Câineni și Racovița au pus în aplicare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Citeşte tot
04 Aprilie 2018Sursa: IPJ VALCEA

RECOMANDĂRI PREVENTIVE PE LINIE RUTIERĂ

Poliția recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere și să respecte legislația rutieră, pentru prevenirea unor evenimente nedorite.

Citeşte tot
04 Aprilie 2018Sursa: IPJ VALCEA

ACȚIUNI INTENSE ALE POLIȚIEI ÎN RÂMNICU VÂLCEA

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat în perioada 2-3 aprilie a.c., în municipiu, pentru combaterea nerespectării prevederilor legale pe linie rutieră și menținerea siguranței publice.

Citeşte tot

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat, în doar câteva ore de la comiterea faptei, un tânăr de 20 de ani, bănuit de furt calificat.

Citeşte tot

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică- Compartimentul Sisteme de Securitate Private, sprijiniți de polițiștii din cadrul subunităților teritoriale au acționat, la data de 27 martie a.c., pe raza întregului județ, pentru prevenirea [...]

Citeşte tot

Polițiștii din orașul Băbeni și cei ai Serviciului Rutier au înregistrat dosare penale, în urma constatărilor din trafic.

Citeşte tot

Polițiștii vâlceni au pariticipat, în cadrul săptămânii Școala Altfel, la activități instructiv-educative alături de aproximativ 100 de copii din școlile municipiului Râmnicu Vâlcea.

Citeşte tot
28 Martie 2018Sursa: IPJ VALCEA

INFRACȚIUNI RUTIERE

Polițiștii Poliției orașului Horezu și Secției 7 Poliție Rurală Horezu au depistat în trafic șoferi sub influența alcoolului sau fără permis de conducere.

Citeşte tot